Spot on: The Blushy Blonde

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Julia van de blog The Blushy Blonde in Spot on!  

spot onDeze week in Spot on zetten we Julia van de blog The Blushy Blonde in de spotlights! Julia is 22 jaar en woont in Noord-Limburg samen met haar ouders en zusje. Ze is dol op schrijven (vandaar haar opleiding journalistiek), spelen met make-up, tijdschriften lezen en fotograferen. Ze werkt in een kledingzaak en duikt graag de stad in. Daar koopt ze dan vaak (te)veel make-up, zodat ze dit weer met haar volgers kan delen. Meer weten over deze mooie blondine? Lees dan gauw verder!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben in januari 2014 begonnen met bloggen. Ik was toen bijna klaar met mijn laatste stage. Ik liep stage bij een beauty website en daarvoor moest ik veel beautybloggers in de gaten houden. Ik vond het allemaal zo interessant dat ik besloot om ook een eigen blog aan te maken! Super spannend natuurlijk, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik kreeg super veel leuke reacties en heb nog steeds veel plezier in het schrijven voor mijn blog.
Wat maakt jouw blog uniek?
Ik denk dat mijn journalistieke achtergrond mijn blog uniek maakt. Ik heb de HBO opleiding voor journalistiek vorig jaar afgerond en ik weet dus als geen ander hoe ik een bericht moet opbouwen. Het spelen met woorden en zinnen is ook erg belangrijk om je blogs interessant en leuk te houden. Ik probeer mijn blogs altijd speels te houden door mijn eigen schrijfstijl in iedere blog terug te laten komen.
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Mijn allereerste Essie review. Ik ben al jaren fan van Essie nagellak en toen Essie contact met mij opnam, stond ik letterlijk te springen van geluk. Een nieuwe Essie collectie als eerste krijgen en testen? Dat klonk echt als een dream come true!
Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Wauw dat is een lastige vraag! Ik ben Instagram verslaafd en zie dit ook als belangrijkste middel om mijn blog te laten groeien. Ik heb eigenlijk iedere week wel een nieuwe favoriet omdat ik vaak make-up looks plaats waar ik op dat moment verliefd op ben. Maar dan ga ik voor nu voor deze mooie make-up look met een flinke highlight op mijn jukbeenderen. Een goede highlight is echt onmisbaar op een make-up foto!
spot on
Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Probeer echt jezelf te blijven en creëer je eigen schrijfstijl zodat je volgers je blogs direct herkennen! Ook is het heel belangrijk om actief te blijven op social media. Reageer op de reacties van je volgers en probeer een band met ze op te bouwen. Zo is het alsof je eigenlijk voor een hele grote groep vriendinnen schrijft. Gezellig toch?

Neem een kijkje op de leuke blog van Julia of volg haar op Instagram! 


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment