Spot on: TheBudgetBlog

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Lotte van de beautyblog TheBudgetBlog in Spot on! 

TheBudgetBlogDeze week in Spot on is Lotte van de beautyblog TheBudgetBlog aan de beurt. Lotte is 15 jaar en gaat volgend jaar naar de vijfde klas van het VWO. Zoals de naam al zegt, laat Lotte op haar blog alleen maar betaalbare producten zien. Ze wil graag laten zien dat goede of mooie producten echt niet altijd duur hoeven te zijn! We stelden Lotte wat vragen over haar blog en ook geeft ze wat tips voor andere bloggers.
Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Mijn blog ben ik op 23 mei 2014 gestart. Eigenlijk een beetje in een soort opwelling. Ik verveelde me en ik dacht dat bloggen wel een leuke hobby zou kunnen zijn, daar had ik gelijk in! Ik heb sowieso altijd al iets met make-up gehad en dat leek me dan ook wel een goed basis onderwerp om iets mee te doen in mijn vrije tijd.
Wat maakt jouw blog uniek?
Ik denk dat het feit dat ik enkel blog over betaalbare producten mijn blog wel uniek maakt. Je vindt bij mij in 99,99% van de gevallen (low) budget producten. Beauty, fashion en lifestyle is natuurlijk absoluut niet origineel, maar er bestaan volgens mij maar weinig ‘budget blogs’.
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik heb nog nooit een campagne gedaan, maar als het gaat over een samenwerking dan is dat denk ik die met het merk Paul’s Boutique. Klinkt een beetje tegenstrijdig omdat dit natuurlijk geen budget merk is. Maar ze hebben echt prachtige tassen die wel echt goed zijn qua prijs-kwaliteit verhouding en dat is ook zeker iets wat op mijn site geregeld voorbij komt. Ik heb een tas van hun mogen ontvangen en dat was toch wel echt een euforisch moment!
Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Wauw, dat is lastig kiezen aangezien ik al bijna 600 foto’s heb gepost… Om daar nou echt één foto uit te kiezen vind ik behoorlijk lastig. Ik denk dat ik toch voor deze foto kies van een aantal kwasten. Hij is eigenlijk heel simpel maar ik weet het niet, het heeft gewoon iets vind ik. Hij is ook best vaak geliked (365x!).
Spot onWat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Ik zou eigenlijk willen komen met die standaard tips zoals doe wat je leuk vind en bla bla, maar mijn tip is zorg dat je een beetje een ‘luchtige’ site hebt, ook niet bijster origineel maar gewoon goed. Hiermee bedoel ik een frisse lay-out, mooie lichte foto’s en een vlotte schrijfstijl. Nou is dit bij mij ook nog allemaal verre van optimaal, maar ik merk wel dat meiden dingen zoals foto’s en goed leesbare artikelen erg op prijs stellen.
Neem een kijkje op de leuke blog van Lotte of volg haar op Instagram!
Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

4 Comments Leave a comment

 1. Lotte juli 6, 2015 Subscriber

  Echt super leuk dat jullie mijn hiervoor vroegen! Heel erg bedankt x

 2. Germaine juli 6, 2015 Administrator

  Graag gedaan Lotte! En jij bedankt dat je als eerste eraan mee wilde werken. Hopelijk komt er een leuk vervolg op.

 3. Roxanne | Peachlife juli 6, 2015 Subscriber

  Leuk interview! Ik zou ook graag mee willen doen (: Ik ga deze week mailen!

 4. Bertie oktober 21, 2016 Subscriber

  Je réponds pour Guillaume (lol) :Croche dans les fait. On est pas obligé de comparer à soit pour voir quqos&ur;un gars (ou femme) est un tout croche ;p)

Leave your comment