Spot on: The Stylish Confessions

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Malu van de blog The Stylish Confessions in Spot on! 

Schermafbeelding 2015-07-27 om 17.47.13

Deze week in Spot on zetten we Malu van The Stylish Confessions in de spotlights! Malu heeft een passie voor fashion, beauty and fotografie en dit wil ze graag delen met de hele wereld. Vandaar dat ze blogt in het Engels, zodat haar artikelen voor iedereen bereikbaar zijn. Haar blog is haar creatieve uitlaatklep en haar dagelijkse dagboek van fashion en beauty inspiratie. Ze hoopt mensen te inspireren, maar ook zichzelf te inspireren. Wij zijn erg benieuwd wat haar favoriete Instagram foto is en welke campagne ze het leukst vond om te doen. Lees gauw verder om meer te weten te komen over Malu!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
In 2008 maakte ik een account aan bij Blogger, omdat ik zo makkelijker andere blogs kon volgen. Het was toen allemaal nog super nieuw, en voordat ik de de stap durfde te zetten om zelf mijn eigen blog te starten was het januari 2011. Ik begon mijn eigen blog, omdat ik altijd al creatief bezig was met DIY’s en iedereen zei altijd ‘daar moet je wat mee doen!’ dus deze begon ik te delen op mijn blog. Later kwamen daar outfit posts bij en sinds 2 jaar ook veel beauty en make-up. Het is echt mijn creatieve uitlaatklep geworden.

Wat maakt jouw blog uniek?
Ik denk dat mode en beauty blogs tegenwoordig allemaal wel op elkaar lijken, dus dan is het lastig om uniek te blijven! 😉 Mijn blog template heb ik zelf met HTML in elkaar gezet, dus daar is er in ieder geval geen tweede van! Verder post ik qua content veel persoonlijke posts; updates over mijn stage, Instagram foto’s en Youtube videos en veel tips & tricks waarvan ik hoop dat ze niet zo doorsnee zijn als bijvoorbeeld de ‘hoe je je blog kan verbeteren’ posts die, no offense, op veel blogs precies hetzelfde zijn. Ik ben vooral mezelf en vind het leuk om alles te delen wat mij bezighoudt en inspireert in de modewereld.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik heb veel mooie samenwerkingen mogen doen, maar mijn samenwerking met Luxury for Princess vind ik toch wel het meest bijzonder. Met dit hairextension merk werk ik nu bijna 2 jaar samen en dat is dan ook mijn langstlopende samenwerking. Ik krijg er ontzettend veel voor terug en sta zelfs model voor de website en social media kanalen. Toen ik klein was wilde ik altijd al model worden, dus door deze samenwerking is die droom toch een kléin beetje uitgekomen!
Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
De leukste vind ik toch wel de foto waarmee ik een poging deed te melden hóe blij ik was toe ik de grote 50,000 subsribers op Youtube behaalde! Ik was van plan cupcakes te versieren met mooie chocolade stiften en er ’50K !’ op te zetten, maar omdat ik alleen mini smarties had probeerde ik het daarmee. De meeste mensen op Instgram snapten er niks van en dachten dat er ‘soki’ op stond.. Achteraf leek het ook zo!
50K
Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
​Mijn tip is om vooral te bloggen omdat het je passie is en omdat je het geweldig vind om te doen. Ik krijg soms mailtjes van jonge meiden die een blog willen starten en alleen maar vragen ‘hoeveel kun je ermee verdienen’ en willen weten hoe ze aan gratis producten komen. Dat is een totaal verkeerde reden om te gaan bloggen! Ik heb zelf na 4 jaar hard werken pas mijn bijbaantje kunnen opzeggen, het komt dus niet zomaar aanwaaien. Verder zou ik proberen onderscheidend te zijn. Het is natuurlijk handig te spieken bij grote blogs, maar als je daar je eigen draai aan kunt geven heb je ook echt wat te brengen in de toch al zo volle blogger wereld 🙂

Neem een kijkje op de leuke blog van Malu of volg haar op Instagram!


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment