Spot on: TheChicItalian

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Fiona van de blog TheChicItalian in Spot on!  

Deze week in Spot on zetten we Fiona van de blog TheChicItalian in de spotlights! Fiona is in de twintig en heeft naast haar Nederlandse afkomst ook een Italiaanse afkomst. Ze is afgestudeerd op marketingcommunicatie en branding (waar ze vooral geïnteresseerd in is), maar ze heeft helaas nog geen baan gevonden in deze richting. Ze besloot om te gaan bloggen om zichzelf bezig te houden, haar gevoel van stijl te delen met anderen en om te werken aan content creatie. Meer weten over deze Italiaanse schone? Lees dan gauw verder!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben ongeveer 3 jaar geleden begonnen met mijn blog TheChicItalian. In de eerste instantie omdat het mij leuk leek om mijn kijk op mode te delen. Dat is uitgegroeid tot een blog die zich nu focust op stijl en het leven van twenty-something’ers. Ik focus mij met TheChicItalian niet perse op fashion of trends, maar echt een stijl die presenteert wie jij bent als persoon en deel daarnaast alles wat mij in het leven bezighoudt als twintiger. Uiteindelijk hoop ik dat TheChicItalian kan uitgroeien tot een platform voor gelijkgestemde die graag hun eigen stijl en ervaringen willen delen.

Wat maakt jouw blog uniek?
Hier denk ik vrij vaak over na en ik denk dat elk blog al uniek is omdat het geschreven wordt vanuit een persoonlijke belevenis, dus de mijne ook. Daarnaast focus ik mij heel erg op persoonlijke stijl en het ontwikkelen van een eigen stijl. Ik zorg ook dat alle visuele content in een lijn loopt zodat mensen herkennen dat het van TheChicItalian vandaan komt.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Op het moment is TheChicItalian nog een vrij klein blog en heb ik nog niet samengewerkt met merken aan campagnes. Wel word ik gevraagd om bijvoorbeeld een item te dragen van een merk, maar tot nu toe ben ik nog niet benaderd door een merk dat ik vind passen bij TheChicItalian. Dat is voor mij wel het allerbelangrijkste als ik een samenwerking aan ga; dat het een merk is waar ik zelf weg van ben.

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat? 
Natuurlijk vind ik alle foto’s die ik op Instagram zet leuk haha! Maar als ik echt moet kiezen, dan ga ik voor deze foto! Ik vind persoonlijk een goede flatlay altijd leuk om te zien op Instagram. Plus de foto bevat al mijn favoriete items & personen: The Paper Bunny agenda voor 2016, Luv Aj ringen, Polaroid camera & polaroids van een vriendinnetje en haar hond, koffie en mijn kat Vinny. Unknown-3Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Blijf gewoon jezelf, want je bent al uniek genoeg. En: realiseer je dat het maar voor een kleine groep weggelegd is om gelijk succes te hebben met een blog; het kost veel tijd en doorzettingsvermogen om een goedlopend blog op te zetten.

Neem een kijkje op de leuke blog van Fiona of volg haar op Instagram! 


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

1 Comment Leave a comment

  1. Fiona maart 14, 2016 Subscriber

    Super leuk om dit terug te lezen!

Leave your comment