Spot on: Vintagirie

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Claudia van de blog Vintagirie in Spot on!  

spot onDeze week in Spot on zetten we Claudia van de blog Vintagirie in de spotlights! Claudia is 24 jaar en woont in Antwerpen. Speciaal voor haar studie geneeskunde is zij “geëmigreerd” naar België. Hoe, wat, waarom? Destijds was er een loting systeem in Nederland waar ze helaas niet is door gekomen. In België hebben ze een toelatingsexamen en die heeft ze gehaald! Ze kreeg eindelijk de kans om geneeskunde te studeren en als ze daarvoor naar België moest verhuizen, dan doet ze dat maar al te graag!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik was 16 toen ik Kindertent ontdekte. Ik was dol op glitterplaatjes en gifjes en deelde die graag op mijn Kindertent blog. Ik ging later over op Blogger, waar ik allerlei nieuwtjes over mode op plaatste. Ik denk dat ik rond die tijd ook de naam Vintagirie heb bedacht. Sinds drie jaar blog ik veel op mijn eigen domein. Ik vind het heel erg leuk om tips en inspiratie te delen, vandaar dat ik ooit begonnen ben met bloggen. Ik ben het schrijven en het fotograferen ook steeds leuker gaan vinden. Misschien ook wel omdat ik er steeds beter in word!

Wat maakt jouw blog uniek?
Er zijn denk ik een paar dingen die mijn blog uniek maken. Ik schrijf graag over haar en laat de meest simpele haartutorials zien, die ook jij thuis kan maken. Daarnaast ga ik de straat op en pik ik de leukste outfits eruit. Op die manier probeer ik jullie te inspireren met outfits die gewoon van Hollandse bodem komen. Ik probeer altijd mijn eigen draai aan artikelen te geven. Ik schrijf over dingen waar ik zelf over zou willen lezen en wat ik mis op andere blogs.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Anderhalf jaar geleden was ik uitgenodigd voor de opening van fashionweek in Amsterdam. Ik vond dat echt te gek! Leuke bloggers ontmoeten, bekende mensen spotten, de mooiste outfits zien, het was echt geweldig. Ik ben dankbaar dat ik dat heb mogen meemaken, want nu zou ik het niet meer kunnen doen in verband met mijn drukke stage.

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Laat ik eerst maar eens door mijn foto’s scrollen, want er komt er nu niet eentje bij me op. Aah, ik denk dat het deze wordt. Ik ben vier maanden geleden begonnen met mijn coschappen. Het is zo vet om alles eindelijk in de praktijk te mogen zien! Hier was ik aan het werk op de spoed (iets wat ik misschien later wel zou willen doen). Ik heb daar zulke toffe dingen gezien en mogen doen. Ik word er weer blij van als ik eraan denk!spot on Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Loop niet met de meute mee, maar denk zelf na over je artikelen. Niemand wil twintig keer hetzelfde artikel lezen over hetzelfde. Kijk eens naar links als iedereen naar rechts kijkt. Probeer op te vallen door juist dingen te doen die niemand anders doet of durft. Of wees heel origineel in de artikelen die vaak online komen. Heb jij een super interessant leven, dan zullen jouw instagram diaries goed gelezen worden. Maak je makkelijke en duidelijke recepten, ga daar vooral mee door! Weet waar je goed in bent en wat je beter aan iemand anders kan overlaten. En probeer soms die sprong in het diepe te nemen als iedereen aan de kant blijft staan!

Neem een kijkje op de leuke blog van Claudia of volg haar op Instagram!


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment