Spot on: Winstonity

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Winston van de blog Winstonity in Spot on!  

spot on

Deze week in Spot on zetten we Winston van de blog Winstonity in de spotlights! Winston is pas 14 jaar en nu al een bekende blogger! Hij is de trotse eigenaar van de blog Winstonity en is daardoor altijd bezig met de laatste trends, fashion en lifestyle. Voordat hij zijn blog begon wilde hij piloot worden om zo de hele wereld over te vliegen. En eigenlijk doet hij dat ook, niet als een piloot maar als passagier! Hij is dan ook gek op de trendy straten die je kunt vinden in Amsterdam, Ibizia, Londen, Parijs, New York en Dubai om zo tot inspiratie te komen voor zijn blog. Meer weten over deze jonge blogger? Lees dan gauw verder!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik heb altijd al een passie gehad voor fashion en lifestyle. Nadat ik op Instagram merkte dat ik heel veel positieve reacties, likes en volgers kreeg op mijn posts, wilde ik graag een blog beginnen. Met een beetje hulp van een webbouwer heb ik toen mijn blog opgezet. Op mijn blog wil ik graag mijn volgers inspireren en mijn visie op fashion & lifestyle met hen delen.

Wat maakt jouw blog uniek?
Ik ben de jongste Male Fashion & Lifestyle blogger met een fancy classy look en een casual sporty twist!

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
De campagne met Laimbock, de tassen en de handschoenen passen heel goed bij mijn looks.

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?

spot on

Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
“Be original, unique and honest!”

Neem een kijkje op de leuke blog van Winston of volg hem op Instagram! 

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment