Spot on: Your Future Postcard

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Chantal van de blog Your Future Postcard in Spot on! 

fotochantalyfpDeze week in Spot on zetten we Chantal van Your Future Postcard in de spotlights! Chantal blogt over reizen en vooral over mooie accommodaties. Ze speurt de aardbol af naar de leukste plekken. Ze heeft dan ook een passie voor mooie hotels, hangmatten, boho kussentjes, weidse uitzichten en tuinen vol wilde bloemen. Ze gaat het liefst elk jaar naar Ibiza en Italië en ze stuurt nog echte old school ansichtkaarten vanaf vakantie. Lees verder om meer te weten te komen over deze reislustige dame!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben in 2012 begonnen met bloggen. Tijdens een vakantie op Ibiza met mijn vriend fantaseerden we over een manier om hobby en werk samen te laten komen en ook nog eens samen te werken. Ik ben journalist en dol op reizen. Hij is filmmaker en ook dol op reizen. Aangezien ik het zoeken naar mooie accommodaties het leukste deel van de vakantievoorpret vindt, besloot ik te bloggen over mooie accomodaties. Van unieke hotelletjes tot B&B’s met een fantastische sfeer. Van die plekjes waarvan je denkt: daar moet ik heen! En we wilden reisvideo’s maken. Samen op reis en onze indruk vastleggen in beelden, zodat de mensen thuis ook even op de plaats van bestemming zijn. De video’s en verhalen zijn als postcards aan de volgers.
Wat maakt jouw blog uniek?
Dat de accommodaties de rode draad in mijn blog zijn, maar dat het geen bookingwebsite is. Ik schrijf alleen over de plekken die ik zelf heb bezocht of wil bezoeken. Daarnaast schrijf ik reisverhalen, zodat je vanuit dat mooie vakantiehuis ook meteen de leuke plekken in de omgeving kunt bezoeken. En het postcard-concept is denk ik ook wel vrij uniek. Bij postcards denk ik aan nostalgie en persoonlijkheid. Dat vind je terug in mijn blogs.
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik denk niet echt over mijn blogs als in ‘campagnes’, maar wat ik erg leuk vond, was de persreis naar Zuid-Tirol in de winter. Deze was speciaal voor ons georganiseerd. Ik heb tijdens die reis voor het eerst op de ski’s gestaan. Doodeng, maar erg leuk! We sliepen in een supermooi chalet. Toen we aankwamen kregen we prosecco bij het zwembad. Het zonnetje scheen, het zwembadwater dampte, overal lag sneeuw, de bergen lonkten en we voelden ons euforisch. Dat ik in de video als een houten klaas de piste af ski, doet me elke keer weer glimlachen.
Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom?
Deze foto vind ik erg leuk, omdat het een foto is van wat ik het liefst doe: op vakantie gaan en bij mijn vriend en ons zoontje zijn. Hier zijn we een prachtig houten huisje in Noordwijk aan het uittesten voor mijn blog. Mijn vriend speelt met ons zoontje en op de achtergrond zie je het huisje. Dat roept een geluksgevoel bij me op.
spot on
Wat je jouw ultieme tip voor medebloggers?
Wees jezelf. Blog vanuit passie, niet omdat het een hype is of omdat je denkt dat je ermee kunt verdienen.
Neem een kijkje op de leuke blog van Chantal of volg haar op Instagram!
Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

1 Comment Leave a comment

  1. Chantal september 21, 2015 Subscriber

    Leuk Manuela! Thanks!

Leave your comment