Spot on: Zij en Stijl

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Sharon van de blog Zij en Stijl in Spot on!  

spot onDeze week in Spot on zetten we Sharon van Zij en Stijl in de spotlights! Sharon werkt 5 dagen in de week bij de winkel Open32. Dit is één van de redenen waarom zij begon met haar blog, maar daar vertelt ze straks zelf meer over! Als ze een offday heeft, vindt ze het heerlijk om inspiratie op te doen. Dit doet ze op Pinterest, de catwalk, op straat en natuurlijk op fashionblogs. Een eigen unieke stijl vindt ze dan ook belangrijk! Lees snel verder om meer over Sharon te weten te komen! 

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Sinds april 2009 werk ik bij Open32, tot op heden als assistent filiaalmanager. Ik heb veel te maken met klanten, voornamelijk vrouwen, die absoluut geen idee hebben hoe ze bepaalde items combineren of hele outfits moeten samen stellen. Leuk om ze uit hun comfortzone te trekken en ze iets heel nieuws te laten proberen. Je raakt vanzelf geïnspireerd door de collectie, maar ook door de klanten zelf. Het leek me leuk om dit om te zetten naar een blog, zodat het toegankelijk is voor een grote doelgroep en elke portemonnee.

Wat maakt jouw blog uniek?
Schrijven is toch wel mijn sterkste kant, ik beschrijf ook alles maar op een leuke manier, zowel positieve als negatieve dingen. Dat ik eerlijk blijf vind ik wel belangrijk en uniek, niet iedereen kan en doet dat. Daarbij heb ik niet de tijd om elke dag een outfit post te maken, dat is ook niet relevant voor mijn doelgroep. De combinatie van gangbare trends/outfits en dicht bij mezelf blijven door persoonlijke verhalen werkt goed!

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Dat is recent nog, met Sacha Shoes. Ik mocht één van mijn volgers blij maken met een gratis paar schoenen. Zo leuk om dat mailtje uiteindelijk te sturen naar de winnares en een “ik-spring-een-gat-in-de-lucht”-mailtje terug te krijgen!

Wat is jouw leukste instagram foto en waarom vind je dat?
Deze foto is gemaakt op het event van Blogger media x Paul’s Boutique en ik vond het nogal ongemakkelijk om alleen op de foto te gaan voor een fotograaf, maar het is een toffe foto geworden. Die dag heb ik het zo naar m’n zin gehad en leuke mensen ontmoet!

spot on

Wat is jou ultieme tip voor medebloggers?
Blog vooral omdat je het leuk vindt, omdat je een passie wilt delen. Denk niet dat je meteen een “blogger-glamour-goodie-life” gaat leiden, maar denk aan veel energie, tijd en geld investeren. 1000% doorzettingsvermogen is een pre!

Neem een kijkje op de leuke blog van Sharon of volg haar op Instagram!


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment