United Wardrobe: de ultieme fashion find!

Uitgekeken op dat ene jurkje of dat t-shirt wat je nooit aan hebt gehad? En vind je het teveel gezeur om het te verkopen op Marktplaats? Kijk dan eens op United Wardrobe!  Dé betrouwbare marktplaats voor fashion items! Waarin zij anders zijn dan Marktplaats? Lees dan gauw verder…

Betrouwbaar
Wat ik een mega groot voordeel vind aan United Wardrobe dat Marktplaats niet is, is dat zij echt betrouwbaar zijn. Zelf heb ik al iets gekocht via hen en ik heb hier goede ervaringen mee. Helaas ben ik via Marktplaats al een keer opgelicht..  Een tijdje terug had ik dan eindelijk de Josh V clutch voor een leuke prijs gevonden en was ik de gelukkige koper! Helaas kreeg ik na het overmaken van het geld niets meer te horen.. Het ging gelukkig niet om een groot bedrag, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik nooit meer op die manier iets koop op Marktplaats. Bij United Wardrobe is dit anders! Zij zorgen ervoor dat de verkoper zijn/haar geld krijgt, maar alleen als de koper het fashion item dan ook echt ontvangt. Zo betaal je gelijk wanneer je een item wilt kopen, dit wordt dan vastgehouden door United Wardrobe. De verkoper zal het pakketje dan binnen 5 werkdagen naar je opsturen. Wanneer je aangeeft dat jij alles in goede handen hebt ontvangen, dan ontvangt de verkoper pas haar/zijn geld. Dus wanneer je een ongewassen item of iets ontvangt wat totaal niet lijkt op de foto, dan kun je dit aangeven en krijg jij gewoon je geld terug. Ideaal!

Vintage & Designer
Op Marktplaats kom je ook een boel ‘meuk’ tegen. Rotzooi die eigenlijk niemand wilt kopen, maar de verkoper probeert het toch maar. Dit wordt door de beheerders van United Wardrobe zoveel mogelijk geweerd op hun website. Zij willen alleen fashion items die er echt mooi uitzien en dus niet verwassen zijn. Andere items dan fashion, gedragen lingerie en verwassen kleding worden dan ook zoveel mogelijk verwijderd.

Simpel
Zoals ik al aangaf is het kopen en verkopen van een fashion item dus heel simpel. Zorg voor een mooie foto en stel een realistische prijs vast. Je kunt het verkopen via een veiling of voor een vaste verkoopprijs. Bij het verkopen via een veiling kun je een minimumprijs en een maximumprijs instellen. De kopers kunnen op die manier tegen elkaar opbieden, maar jij bepaalt wel de uiteindelijke prijs. Let op! Alle prijzen die worden vermeld zijn INCLUSIEF verzendkosten, dus van het bedrag wat je ontvangt van United Wardrobe moet je ook nog de verzendkosten betalen. Daarnaast int United Wardrobe 10% van je verkoopprijs, om op die manier hun onkosten te dekken. Logisch, maar hier hoor je wel rekening mee te houden!
Daarnaast kun je heel eenvoudig jouw fashion find zoeken. Dit is bij Marktplaats niet zo uitgediept, maar bij United Wardrobe kun je heel gericht zoeken. Dit is heel fijn als je op zoek bent naar iets specifieks.

Chatfunctie
Wat ik daarnaast een grote plus vind is de chatfunctie. Je kunt eenvoudig met de verkoper chatten aan de linkerkant van het fashion item in een chat box wat je aan Whatsapp doet denken. Op die manier kun je ook zien wat andere mogelijke kopers chatten over het item. Lekker transparant dus! Ook tijdens de verkoop/koop kun je eenvoudig chatten met elkaar, wat een stuk prettiger is dan het heen- en weer gemail bij Marktplaats. Daarnaast heeft United Wardrobe de NAW-gegevens van elke gebruiker, dus mocht je toch opgelicht worden dan weten zij zich raad.

Mijn favorieten:
Schermafbeelding 2015-09-29 om 16.11.35
Schermafbeelding 2015-09-29 om 16.11.22 Schermafbeelding 2015-09-29 om 16.11.07Schermafbeelding 2015-09-29 om 16.10.56 

 

Schermafbeelding 2015-09-29 om 16.39.21United WardrobeSchermafbeelding 2015-09-29 om 16.29.47Schermafbeelding 2015-09-29 om 16.34.57

Voor mij is United Wardrobe dus een ware fashion find! Dé ideale plek om toch voor een klein prijsje die leuke jas te scoren of dat leuke t-shirtje! En eindelijk weet ik nu wel zeker dat ik het juist binnen krijg. Ik verkoop dan ook zelf via United Wardrobe en mijn pagina vind je hier: Manuela’s Kast! En… ga jij ook iets kopen of verkopen op wardrobe? Let me know!

Liefs,

Manuela

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment