Verkoelende groene smoothie met banaan en avocado

De komende dagen kunnen we heel heet weer verwachten en zullen we op alle mogelijke manieren verkoeling gaan zoeken. Ik heb voor jullie een heerlijk verkoelend én gezond groene smoothie recept.

Benodigdheden

 • IJsblokjes
 • Avocado
 • Banaan
 • 1/2 liter Kokoswater
 • Muntblaadjes

Ik maak mijn smoothies eigenlijk nooit aan de hand van een recept. Ik gooi op gevoel mijn ingrediënten in de blender en vul waar nodig wat extra ingrediënten aan. Voor deze groene smoothie heb ik eerst een flink aantal ijsblokjes gecrusht. Zo zorg je ook direct voor genoeg wateraanvulling. Daarbij gooi je één banaan, één avocado en ongeveer een halve liter kokoswater. Mocht de smoothie nog te dik zijn dan kan je het verder aanlengen met kokoswater. Als finishing touch blend je er op het eind nog wat muntblaadjes erbij.

Enjoy xoxo

Germaine

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

2 Comments Leave a comment

 1. Roy juli 3, 2015 Subscriber

  Lekker hoor !

 2. Kees juli 18, 2015 Subscriber

  Ziet er wel lekker uit. En banaan en avocado lijkt me een top combinatie. Toch eens proberen!

Leave your comment